Noutati

Ramona Ileana & Gabriel Hennessey
Inchide
Ramona Ileana & Gabriel Hennessey

Cu atitudine despre stil

Alegerile ne reprezinta intotdeauna, impun cunoastere, cautare si o anume rafinare a gusturilor.
Si, asa cum detaliile fac armonia dar dau si nota specifica intr-un concept de amenajare clasica sau sofisticata asa si atitudinea sau frumusetea pot fi definitorii ca mesaj si imagine.

De peste 9 ani fotografiile care o au ca protagonista pe Ramona Ileana dar si cadrele cu mobilier si decoratiuni Nobilis au fost realizate de Gabriel Hennessey.

Foto: Ramona Ileana, General Manager Nobilis si Gabriel Hennessey

articol-noutati-03
Inchide
articol-noutati-03

Nobilis te invită să descoperi legendarele piese de mobilier Poltrona Frau

Reunind arta şi design-ul la toate nivelele, showroom-ul NOBILIS din Galeriile World Trade Plaza este o sursă de inspiraţie permanentă graţie obiectelor de mobilier şi accesoriilor Poltrona Frau. Linii, culori şi materiale - avand in prim plan celebra piele Frau - sunt puse în valoare într-o amenajare cu asocieri extrem de inspirate.

Nobilis, unic importator Poltrona Frau - brand de mobilier sinonim cu luxul, calitatea şi unicitatea - vă invită să descoperiţi piese de mobilier legendare la nivel mondial: fotoliile Vanity Fair, 1919, Regina, Archibald, canapelele Chester, John-John şi multe altele.

articol-noutati-02
Inchide
articol-noutati-02

Fotoliul Ghostfield, design marca Poltrona Frau

Disponibil în România, in exclusivitate prin Nobilis.
Încă de la început, acestui fotoliu de inspiraţie engleză - Chester - i s-au atribuit calităţile unei piese memorabile.

Modul în care pielea era pliată manual pe cotierele sale a ramas şi acum ca referinţă în istoria mobilierului, la mai bine de 100 de ani de când a fost creat. Însă, cu ocazia Design Week Milano, curajoasa designeră Paola Navone a propus o reinterpretare a lui Chester spunând aproape totul despre cât de departe se poate ajunge în a armoniza trecutul cu viitorul, clasicismul cu avangarda.

Mai precis, acest fotoliu odinioară lucrat în piele a devenit  Ghostfield, transparent, cu tapiţerie dintr-o folie specială PVC. Detaliile uimitoare ale arcurilor conice sau ale lemnului folosit la structură (altădată ascunse) au fost lăsate vederii aşa încât talentul artizanilor care l-au lucrat să fie cu adevărat vizibil şi apreciat.

Pentru pasionaţii care caută şi doresc astfel de piese unice de mobilier Poltrona Frau îi invităm la show-room-ul NOBILIS din Galeriile World Trade Center, Piaţa Montreal nr. 10.

Fotoliu Ghostfield, Designer: Paola Navone,
Pret: 2.540 EURO (TVA inclus)

articol-noutati-01
Inchide
articol-noutati-01

Colecţia de primăvară-vară Flamant 2013

Colecţia de primăvară-vară Flamant 2013 - brand de mobilier şi accesorii importat de Nobilis vine, pe lângă sugestiile de amenajare şi cu o varietate surprinzătoare de piese de mobilier şi accesorii realizate din materiale naturale: stejar, pin, fier forjat, piele, fibre textile răcoroase din in, mătase sau bumbac, etc.
Pregăteşte-te de o vacanţă chic în stil Flamant!

(în imagine, şezlong din fier forjat Flamant)