Despre noi

Afacerea a debutat in 2003 prin importul de mobilier high class, reprezentat de un brand distinct si puternic ca stil: Poltrona Frau la care s-au adaugat Flamant si Eichholtz – toate destinate amenajarii spatiilor rezidentiale, vilelelor si birourilor.

Astazi sunt convinsa ca am reusit sa arat care este nivelul si potentialul Nobilis prin acelasi numitor comun: luxul absolut dar si dorinta impartasita de a fi unici, exclusivisti!

De altfel, conceptul de mobilier exclusivist a aparut pe piata romaneasca de mobilier odata cu Nobilis si i-a inspirat pe clientii nostri in amenajarea interioara selectiva a caselor si birourilor lor.

Poltrona Frau, Flamant si Eichholtz sunt trendsetteri mondiali in mobilierul de lux, si gratie lor, Nobilis isi consolideaza permanent pozitia elitista pe piata.

Stiu ca un client care face achizitii de la Nobilis este un rafinat cunoscator al mobilierului si ca stilul sau de viata impresioneaza prin alegeri si prin standarde de inalta valoare. Sunt onorata, asadar, ca apreciati Nobilis, prin fiecare obiect de mobilier de care v-ati indragostit atunci cand ne-ati vizitat showroom-urile din Piata Montreal nr. 10, Galeriile World Trade Center – Plaza.

In curand, vom avea un nou showroom în Promenada Mall (Calea Floreasca nr. 246B, Bucuresti), cu un spatiu extrem de generos a carui atmosfera respecta in totalitate motto-ul cu care Nobilis s-a consacrat pe piata de mobilier de aproape 10 ani: “Mobilier de lux, pentru cunoscatori”.

Pentru ca Nobilis inseamana pasiune pentru luxul absolut.

Ramona Ileana,
General Manager Nobilis